Accessoires

Ontvang gratis hoogwaardige accessoires

Verzamelaars van de Eerste Euro Afslagen ontvangen de uitgiften in bijpassende muntcapsules waarin de uitgifte van de Eerste Euro Afslag luchtdicht wordt bewaard. Daardoor is de kwaliteit van de uitgifte gewaarborgd. Tevens ontvangt u bij de collectie Eerste Euro Afslagen kosteloos diverse accessoires.

Van Eigendomscertificaat tot verzamelcassette

Zo ontvangt u geheel gratis bij de collectie het op naam gestelde Eigendomscertficaat. Elke uitgifte is bovendien voorzien van een Certificaat van Echtheid. Bij één van de leveringen ontvangt u tevens geheel gratis een hoogwaardige houten verzamelcassette ter waarde van € 49,95.

Wilt u van al dit voordeel profiteren? Maak dan snel gebruik van de kennismakingsaanbieding en bespaar direct € 20,- op uw allereerste Eerste Euro Afslag!

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Klanten beoordelen ons met een 8,1/10 op Google!

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.