Collectie

Collectie - Eerste Euro Afslagen

Zeer indrukwekkende herdenkingsuitgiften 24 karaat verguld

Sinds 2002 is de Euro ons wettige betaalmiddel. Natuurlijk werden er in 2002 direct ook de eerste herdenkingseuro’s uitgegeven. Alleen… de oplagen waren toen nog gebaseerd op de oude valuta en niet op de veel grotere groep van Euro verzamelaars. De vraag naar deze munten bleek enorm. Veel van deze bijzondere munten worden daardoor sindsdien voor extreem hoge bedragen op veilingen verhandeld.

Eerste Euro Afslagen Collectie

De Eerste Euro Afslagen Collectie brengt deze Euro’s op een betaalbare manier voor u tot leven. De 24 Karaat vergulde uitgiftes bevatten een puur zilveren applicatie met daarop de allereerste herdenkingseuro van het betreffende Euroland.

Dit procedé is volstrekt nieuw en is nog niet eerder toegepast. Een absolute primeur! Door de beperkte oplage (slechts 10.000 complete collecties) van de Eerste Euro Afslagen Collectie en de grote vraag uit heel Europa, is de beschikbaarheid zeer beperkt.

Gratis accessoires

Geheel kosteloos ontvangt u diverse accessoires bij uw collectie. Per levering ontvangt u altijd de exclusieve Certificaten van Echtheid voorzien van extra informatie en specificaties. Ook ontvangt u leveringsbrieven met uitgebreide achtergrondinformatie. Later ontvangt u de bewaarmap voor al uw Certificaten van Echtheid en een schitterende luxe houten verzamelcassette waarin u uw Eerste Euro Afslagen kunt bewaren.

Exclusieve reserveringslijst

Behoudt u uw eerste uitgifte? Dan wordt u op de exclusieve reserveringslijst geplaatst voor de verdere Eerste Euro Afslagen, die voor u naar verwachting maandelijks zullen verschijnen.

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Klanten beoordelen ons met een 8,1/10 op Google!

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.